< Terug

mr. P.J. Draijer

Advocaat te Amsterdam

  • (Fiscaal) bestuursrechtelijke procedures
  • Strafzaken

Percy (1989) heeft in 2015 zijn master Strafrecht en in 2016 zijn master Internationaal en Europees Belastingrecht behaald aan de Universiteit van Amsterdam 

Tijdens zijn studie heeft Percy onder andere stage gelopen bij het Hof Amsterdam. Daarnaast heeft hij zich onder meer ingezet voor de Strafrechtswinkel van Amsterdam waar hij tevens als penningmeester in het bestuur heeft gezeten. Voorafgaande aan zijn studie rechten heeft Percy de studie Forensisch Onderzoek afgerond waar hij zich heeft kunnen verdiepen in diverse aspecten zoals de ‘Chain of Custody’, tunnelvisie, onderzoekstechnieken, contra expertises en het interpreteren van forensisch bewijs.

Sinds maart 2015 is Percy in diverse functies werkzaam bij de Bont Advocaten. In februari 2017 is Percy beëdigd als advocaat. Daarnaast is hij auteur voor De Bont SpotOn (www.debontspoton.nl) en TaxVisions.

Registratie

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten zijn de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Belastingrecht
  • Strafrecht (Financieel economisch strafrecht en Fiscaal strafrecht)

Deze registratie verplicht Percy (ingevolge artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur) elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Publicaties

2020

2019

2018

2017

2016

T   020 570 3160
F   020 570 3161
E   info@debontadvocaten.nl