Cursussen en nieuwsbrieven

Cursussen algemeen

De advocaten van ons kantoor geven vele cursussen op fiscaal en fiscaal strafrechtelijk gebied alsook op gelieerde gebieden. Te denken valt aan cursussen over de informatieverplichtingen jegens de fiscus (en andere toezichthouders), actualiteiten formeel belastingrecht, actualiteiten boeterecht, wat te doen als de FIOD op de stoep staat, de strafrechtelijke deelnemingsvarianten in het fiscale (boete en straf)recht en actualiteiten invorderingsrecht. Wij geven cursussen voor opleidingsinstituten maar ook zijn wij graag bereid tot het geven van inhouse cursussen op belastingadvies- en/of accountantskantoren. Over de inhoud en de aan uw zijde bestaande wensen, maken wij graag op maat gesneden afspraken.

Spot On

Sinds juni 2015 verspreidt ons kantoor periodiek nieuwsbrieven onder een beperkte doelgroep, via de daartoe een speciaal ingerichte website: www.debontspoton.nl. Op deze manier wordt de spotlight gezet op belangrijke ontwikkelingen en interessante jurisprudentie binnen een aantal deelgebieden waarop De Bont Advocaten actief is. De deelgebieden zijn:

  • WWFT en tuchtrecht,
  • Fiscaal sanctierecht en;
  • (formeel) douanerecht.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u via www.debontspoton.nl/actualiteiten een verzoek indienen om deze nieuwsbrieven via de email toegezonden te krijgen. Voorts is op deze website het cursusaanbod ter zake van deze rechtsgebieden vermeld.

Voor meer informatie of vragen over De Bont SpotOn kunt u ook mailen naar: redactie@debontspoton.nl.