Vacatures

Wat staat bij jou op 1?

 

Heb jij kennis en kwaliteit op 1 staan? En heb jij als doel voor 2019 te onderzoeken of een carrière tot superspecialist op het gebied van het fiscale (straf)procesrecht in de toekomst jouw droom is?

 

 

Solliciteer bij De Bont Advocaten en dan verwezenlijken we in 2019 samen dit doel! 

Voor onze vestiging in Breda zijn we op zoek naar studenten in het laatste jaar van hun studie. Tijdens de stage trek je gezamenlijk op met alle advocaten en juridisch medewerkers van kantoor. Dat betekent samen op pad naar een zitting, overleg met cliënten, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst, maar ook aanwezig zijn op de wekelijkse vakliteratuurvergadering. Soms is er acute nood omdat de FIOD het nodig vond zonder aankondiging een huis te doorzoeken en cliënten aan te houden, in andere gevallen roept het welhaast wetenschappelijke werk van het opstellen van een cassatieschriftuur.

De duur van de stageperiode wordt in onderling overleg bepaald. Wil je echt iets proeven van kantoor én de zaken, dan is een periode van 8 weken aan te bevelen.

De stage bij ons kantoor kun je overigens ook deels invullen door het schrijven van een scriptie voor je master. Bij het opzetten van je scriptie en het achterhalen van relevante bronnen kunnen de advocaten van kantoor zeker behulpzaam zijn. Voorts zullen de onderlinge discussies over je scriptie ook zeker ten goede komen aan het uiteindelijke resultaat.

Tijdens je stageperiode ben je naast het vakinhoudelijke werk, natuurlijk ook van harte welkom bij alle andere kantooractiviteiten!

Staat zo'n stage bij jou op 1, dan kijken we uit naar een gesprek met je. Stuur je cv, cijferlijsten en motivatiebrief naar: info@debontadvocaten.nl.

 

Informatie

Voor meer informatie over ons kantoor en/of de stage verwijzen we je naar www.debontadvocaten.nl. Met vragen kun je terecht bij Anneke Nuyens (076 - 7634000). Kijk ook eens op www.debontspoton.nl.

 

 

Gezocht! Studenten met interesse in het douanerecht!

De Bont Advocaten is per direct op zoek naar enthousiaste studenten (fiscaal recht) met een interesse in het douanerecht die één dag per week beschikbaar zijn. Je taken bestaan vooral uit het bijhouden van de  douanejurisprudentie en andere (douane)ontwikkelingen, het maken van samenvattingen e.d. De werktijden zijn in overleg te bepalen en ook daarom goed te combineren met studieverplichtingen.

Mocht je vragen hebben over deze vacature of over het kantoor, dan kun je contact opnemen met Hans Peek of Vincent Burgers. Heb je interesse, stuur dan je CV, (korte) motivatiebrief en cijferlijst(en) naar: burgers@debontadvocaten.nl.

 

Student-stagiaires gezocht

Klik hier voor de meest recente vacature voor student-stagiaires