Vacatures

KANTOORTUIN NIETS VOOR JOU?!

 

Heb jij kennis en kwaliteit hoog in het vaandel? Wil jij je ontwikkelen tot superspecialist op het gebied van het fiscale (straf)procesrecht? Past werken in een kantoortuin niet bij je?

 

 

Solliciteer dan bij De Bont Advocaten: ouderwets als het aankomt op werkplekken, maar vernieuwend op het gebied van inhoud, procesrecht en rechtsontwikkeling. 

In onze vestiging in Breda hebben we ruimte voor een juridisch medewerker (advocaat-stagiaire in spé) die een vaste werkplek bij ons wil komen bezetten. We zijn op zoek naar een zelfstandige en inventieve teamplayer met overtuigingskracht.

Ambieer je een carrière waarbij rechtsbescherming op het gebied van het fiscale (straf)recht centraal staat, dan kijken we uit naar een gesprek met jou! Stuur je cv, cijferlijsten en motivatiebrief naar: info@debontadvocaten.nl.

Informatie

Met vragen kun je terecht bij Anneke Nuyens. Kijk ook eens op www.debontspoton.nl

 

 

Gezocht! Studenten met interesse in het douanerecht!

De Bont Advocaten is per direct op zoek naar enthousiaste studenten (fiscaal recht) met een interesse in het douanerecht die één dag per week beschikbaar zijn. Je taken bestaan vooral uit het bijhouden van de  douanejurisprudentie en andere (douane)ontwikkelingen, het maken van samenvattingen e.d. De werktijden zijn in overleg te bepalen en ook daarom goed te combineren met studieverplichtingen.

Mocht je vragen hebben over deze vacature of over het kantoor, dan kun je contact opnemen met Hans Peek of Vincent Burgers. Heb je interesse, stuur dan je CV, (korte) motivatiebrief en cijferlijst(en) naar: burgers@debontadvocaten.nl.

 

Student-stagiaires gezocht

Klik hier voor de meest recente vacature voor student-stagiaires